Julklappstips - Ullared blogg

Ullared blogg

Allt om Gekås Ullared

Julklappstips

Publicerad 2019-11-22 23:06:22 i Allmänt, Gekås Ullared, Ullared blogg,

Vi är innne i slutet på november och det beyder att det snart är dags att börja införskaffa sig lite julklappar till vänner, släkt och familj. 
 
Det är där vi kommer in i bilden! Vi ska nu presentera några julklappstips som finns hos Gekås Ullared. 
 
Boxer - Sweden (89,95 kr)
 
Kalsonger är något som alltid går hem och behövs! Perfekt att ge bot till din partner eller till ditt barn. Dessutom till ett riktigt bra pris när du handlar dom på Gekås Ullared. Boxer Sweden är bara lite av vad varuhuset har att erbjuda när det kommer till underkläder, så är du inte intresserad av att ge bort dessa så finns det många andra alternativ.
 
 
Presentförpackning (79,95 kr)
 
Det här är en presentförpackning som innehåller Parfym, Edt & Shower Gel. Ett bra julklappstips, enligt oss. Vem vill inte gå runt och lukta gott?
 
 
Pärlor (99 kr)
 
Här har vi ett julklappstips till den yngre! Pärlor i många olika färger och andra tillbehör som smyckeshängen. Priset, 99 kronor för hela förpackningen, tycker vi är mycket bra!
 
 
Sockor (59,95 kr)
 
Vad är julafton utan strumpor i ett av paketen? Skämt å sido, men vi alla har nog någon gång fått ett par sockor den 24 december. Här har vi ett 12-pack för endast 59,95 kronor. Man kan inte ha för många strumpor i lådan!
 
 
Yoga matta (99 kr)
 
Träning kan man inte få för mycket av! Därför är en Yoga matta ett bra förslag att ge bort i julklapp. Du kanske känner någon som behöver komma igång? Detta en bra bra start! Med denna matta kan man göra många bra övningar där hemma, endast 99 kronor.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela