50% billigare på Gekås – på denna produkt

Det går att göra fynd på Gekås Ullared och jämför man noga så kan man göra riktigt bra fynd. Den upptäckten har vi gjort nu och det ska vi givetvis dela med oss av. Här kan vi se hur man sparar in hela 50%.

Produkten vi syftar på är Dubbel Dusch! På Gekås Ullared är det 3 stycken för 30 kronor. I jämförelse så kostar det 20 kronor/styck hos Willys. Så du sparar alltså 50% på detta köp. Fantastiskt.

  • 3 st hos Gekås: 30 kronor
  • 3 st hos Willys: 60 kronor

Vi kommer fortsätta jämföra priser och uppmärksamma er besökare vilka produkter som är billigare på Gekås, än andra butiker. Sen är denna produkt givetvis billigare på andra ställen än 20 kr/st emellanåt också, men då behöver man tajma in kampanjerna som butikerna kör med. På Gekås vet vi att det alltid är samma låga pris.

Denna gång jämförde vi priset med vad Willys tar – som i regel är billiga. Men givetvis ska vi jämföra fler än en butik på kommande produkter. Så man får ett mer korrekt svar på hur stor skillnaden är. Men handlar du på Willys, så kan du skippa att köpa Dubbel Dusch för 20 kr/st, om du ändå tänkt åka till Gekås.

4 comments

Kommentarer inaktiverade.