Är det billigt på Ullared?

Idag är vi väldigt prismedvetna. Vi jämför priset och tar gärna del av bra erbjudanden när vi handlar. Men hur ser det ut på Gekås Ullared? Är det billigt på Gekås Ullared? I detta inlägg ska vi gå igenom detta.

Mycket av det vi betalar för idag, är dyrare än vad det var förra året. Mycket har gått upp i pris och detta gäller mer eller mindre alla butiker i Sverige. Så även Gekås Ullared. Kostnaden att köpa in produkter har ökat och därefter måste också butikerna justera sina priser. Framförallt priset på mat.

Men den stora frågan många ställer sig är om det är billigt på Gekås Ullared?

Upplevelsen som vi fått när vi besökt varuhuset är att det skett en liten prisökning på en del produkter, men att det fortfarande generellt sett är billigt på Gekås Ullared.

Det finns mängder med fynd att göra. Som i andra butiker kostar mer, ibland flera hundra kronor mer. En AirFryer exempelvis. På Ullared hittade vi en för cirka 800 kronor, som i en annan elektronikbutik i Sverige kostade cirka 1200 kronor. Detta är bara ett av många exempel som vi skulle kunna dra.

Så nog tycker iallafall vi på Ullaredblogg.se att det är billigt på Ullared fortfarande. Men visst går det att hitta produkter på Ullared som kostar lika mycket någon annanstans. Problemet är att man måste pendla mellan olika butiker hela tiden, medan Gekås Ullared har bra priser på mycket under ett och samma tak.