Eltandborste från Oral-B – flera alternativ

I detta blogginlägg kommer vi visa upp flera alternativ av eltandborste från märket Oral-B som säljs på Gekås Ullared. Här får ni både bilder och priser.

Eltandborste säljs inne på Gekås Ullared och det är en produkt som man placerat på flera ställen inne i varuhuset. Bland annat direkt efter man passerat ingången – bland flera andra storsäljande produkter.

På den första bilden kan ni se några av alla alternativ som säljs från Oral-B som är ett mycket känt varumärke i detta sammanhang.

Oral-B PRO 2

Oral-B PRO 890 white duo – två stycken i ett paket.

Eltandborste från Oral-B till priset 499 kronor.

Sen har vi en billigare eltandborste. Oral-B Vitality kostar nämligen bara 179 kronor på Gekås! Vill man inte köpa denna på Gekås, så finns det att hitta på nätet för samma peng. Men om en fraktkostnad tillkommer eller ej då, det vågar vi inte svara på.

Utbudet av eltandborste är bra på Gekås

Vi upplever att utbudet av eltandborste är bra på Gekås! Prismässigt verkar dock inte gå att göra några riktigt bra fynd, inte så som vi upplever det iallafall. Den sistnämnda går exempelvis att hitta för samma peng på nätet. Och när det gäller dom övriga kunde vi inte hitta några större prisskillnader.

Något som vi tycker har ett bra pris på sig är tandkräm, som man ska ha på tandborsten. Billig tandkräm går att hitta på Gekås i form av ett 3-pack för 29,95 kronor. Utan att veta säkert så misstänker vi att det är en storsäljare i varuhuset.

Följ oss på Instagram

Vi finns på Instagram också! In och följ oss där för fler bilder! Vi uppdaterar med nytt innehåll varje dag. Ni kan även kontakta oss och önska bilder. Vi gör vårat bästa för att visa upp det ni vill se – även om vi inte har allt såklart.