Fotbollströjor på Gekås Ullared – visa vilket lag du håller på

Fotbollsintresserad? På Gekås Ullared säljer man fotbollströjor även om utbudet kanske inte är det bästa när det kommer till denna kategori. Men för den intresserade finns både tröjor till dig som håller på Real Madrid och till dig som håller på FC Barcelona.

Om du inte är speciellt insatt så handlar det alltså om Spaniens två främsta klubblag. Som har en fantastiskt bra historik med många titlar och världsspelare som passerat år efter år.

Nu till tröjorna, för vi gissar att ni även vill se dessa.

Först ut Real Madrid. Vit matchtröja!

Sedan har vi tröjor med FC Barcelona på. Ett lag många tycker om av anledning att Lionell Messi spelar i detta lag. En av världens bästa fotbollsspelare.

I utbudet hos Gekås Ullared finns också mycket annat än fotbollströjor som berör fotboll. Det är fotbollar, mål och en rad andra tillbehör som kan vara bra att ha för träning.

Exempelvis har varuhuset snygga fotbollsmuggar som man säljer till väldigt bra priser. Det är ett bra sätt att visa vilket lag man håller på när man är på jobbet och dricker kaffe eller sitter hemma med polarna framför en match som går på TV!

Följ La Liga på TV

Både Real Madrid och FC Barcelona spelar i den spanska ligan, även kallat La Liga. Ni vet väl om att ni kan följa lagens matcher via TV? Idag är det C More som sänder dessa matcher och genom att skaffa ett abonnemang på deras hemsida kan ni ta del av alla intressanta matcher.

I ligan finns även svenska anfallaren Alexander Isak som spelar för Real Sociedad. 20-åringen som tidigare spelat i Sverige för AIK gjorde förra säsongen nio mål i den spanska ligafotbollen.

Förhoppningsvis fortsätter han ösa in mål och bli ännu bättre! Men någon fotbollströja från honom har vi tyvärr inte sett till på Gekås Ullared. Det kanske dock kommer i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.