OneBlade från Philips + påfyllning

OneBlade från Philips har under några år blivit en populär produkt. På Gekås finns både skäggtrimmer, samt påfyllning av blad. Fyra blad för 299 kronor är ett mycket bra pris.

Skäggtrimmer för 229 kronor. Vad vi kan hitta så tar andra butiker på nätet 299 kronor för denna OneBlade från Philips. Gekås alltså 70 kronor billigare i detta fall. Men mer intressant när det kommer till påfyllning av bladet, som vi tar upp lite längre ner.

Om du vill fylla på med blad till din OneBlade kan du köpa fyra bland för 299 kronor. Då ställer ni er kanske frågan: Hur bra pris är det? Låt oss jämföra med andra sajter på nätet.

Hos Clas Ohlson som finns lite här och var runt om i Sverige, kan ni få två blad för 299 kronor. Ni får alltså dubbelt så många blad till samma pris hos Gekås!

Vad vi kan komma fram till är att OneBlade säljs till ett bra pris på Gekås. Extra bra pris om du är ute efter att fylla på med fler blad till din maskin. Så det ska man verkligen passa på att göra om man besöker varuhuset.

Att man kan ha så pass bra priser beror givetvis på att man kan köpa in så stora volymer. Mycket större volymer än vad många andra butiker köper in. Det är bara tacka och ta emot helt enkelt.

Vi kommer nu fortsätta granska priser titt som tätt. Har ni några bra tips går det bra att skicka dessa tips till oss på Instagram där vi heter ”Ullaredbloggen”. Vi försöker läsa alla meddelanden som vi får in där.