Pernilla Wahlgren med ny kollektion på Gekås Ullared

Det var i början på året som Pernilla Wahlgren kom med sin första kollektion till Gekås Ullared och det dröjde inte speciellt länge innan succén var ett faktum! Nu är kollektionen för höst ute i butik sedan början av september.

När man är på plats märker man av det stora intresset för Wahlgrens kläder, som också flitigt får reklam i högtalarsystemet.

När vi går igenom allt som finns lägger vi också märke till att utbudet är bättre denna gång, än vad den var för första kollektionen. Bland annat kan ni som vill köpa Pernilla Wahlgrens kläder värma er med både mössa och vantar, samt mycket annat.

Så låt nu oss på Ullared Blogg visa upp lite bilder från höst-kollektionen. Vi är helt övertygade om att ni kommer älska detta. Så håll i er nu.

Som ni själva kan se så finns det mycket som är fint i utbudet, precis som första gången. Här kommer ytterligare bilder från det Pernilla Wahlgren har att erbjuda. Bland annat med den populära och snygga tröjan “Love”.

Mer från Pernilla Wahlgren

Får du inte nog av Pernilla Wahlgren? Då kan vi berätta att hon har sin egna serie inne på Dplay vid namn “Wahlgrens värld”. Hon är också flitig när det kommer till sociala medier och bedriver också en podd.

Vill du se mer inlägg från Pernilla Wahlgren som vi tidigare publicerat? Då kan ni klicka på knappen här nedanför!

Vi på Ullared Blogg har också en tagg där vi samlat alla våra inlägg med kläder. Så är du intresserad av att se fler bilder på kläder kan du göra det! Klicka HÄR så kommer du dit!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.