Pippi Långstrump – barnens favorit på Gekås Ullared

Barnens stora favorit, Pippi Långstrump, syns till på flera ställen när vi går inne på Gekås Ullared. Det finns verkligen mycket. Det är inte bara väskor och filmer, utan mycket annat också.

Nu ska vi på Ullaredblogg.se visa upp lite av det som finns.

  • Pippi Långstrump
  • Lilla Gubben
  • Herr Nilsson

Exakt hur denna fungerar vet vi inte. Men det ska alltså vara en Pippi Långstrump-dock som talar. Priset för denna är 249 kronor.

Här har vi leksaker med Pippi Långstump och Lilla Gubben. Även möbler. För i varuhuset ska det även finnas ett Pippi-hus som man kan köpa till sina barn.

Sist vill vi visa upp vad man kan köpa om ditt barn vill se ut som Pippi Långstrump, för vi gissar på att det är väldigt många barn som vill det efter att ha sett filmerna eller läst böckerna.

Vi har tidigare gjort inlägg om Pippi här inne på bloggen och vill ni kika in dessa kan ni göra det. Här kommer tre länkar ni kan trycka på!

Vi hoppas att ni tycker om detta inlägg & gör ni det får ni gärna sprida det vidare på er Facebook exempelvis eller skicka till era vänner som ni tror är intresserade av detta inlägg. Tack på förhand!

Glöm inte att följa oss på Instagram om ni är intresserad av mer inspiration och tips från Gekås Ullared!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *