Sminkborstar – bra utbud på Gekås Ullared

På Gekås Ullared finns ett stort utbud av smink och sminkborstar. Det sistnämnda ska vi bland annat visa upp i detta inlägg här på Ullared Blogg.

Inte allt för långt in i varuhuset hittar vi avdelningen för smink och allt som hör därtill. Bland annat sminkborstar, som vi nu ska visa upp mer utav.

Ögonbrynsborste för 12,95 kr/st:

Ögonskuggsborste för 14,95 kr:

Highlighterborste för 14,95 kronor:

Foundationborste för 24,95 kronor:

Vad kostar sminkborstar på Ullared?

Sminkborstar är bara en av många saker som finns att köpa på Gekås Ullared när det gäller avdelningen för smink. Men vad kostar det? Vill man ha ett 10-pack borstar som vi visat upp i detta inlägg får man betala 149 kronor.

Priset hos Gekås Ullared är ingenting som sticker ut något märkbart. Söker man runt lite på internet så kan man hitta liknande priser för detta paket med sminkborstar.

Gekås Ullared smink

Men Gekås Ullared har inte bara sminkborstar. Här finns mycket annat. Bland artiklarna hittar vi mycket smink också, från välkända varumärken. Det gör att avdelningen för smink är populär bland många besökare.

Vill ni läsa mer om smink? Då tycker vi att ni ska gå till vår undersida om smink där ni hittar våra tidigare inlägg om ämnet.

Följ oss på Instagram

Vill ni ha fler bilder från oss kan vi tipsa er om att följa oss på Instagram. Där lägger vi upp nya bilder mer eller mindre dagligen. Ibland har vi även tävlingar. Så kika gärna in vårt konto redan idag!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.