Strumpor från Gekås Ullareds barnavdelningen

I det här inlägget kommer vi fokusera på strumpor från barnavdelningen på Gekås Ullared. Det finns mycket att välja mellan och därför bjuder vi på Ullared Blogg på många bilder.

Något som är gemensamt är att det är bra priser och nästan alla vi nu kommer visa upp kostar 29,95 kronor. Ett bra pris!

Halksocka är något vi varmt kan rekommendera till era barn. Det gör att risken för att ditt barn ramlar minskar och likaså minskar risken för skador. Som ni ser så finns det flera bra alternativ för dig som är ute efter halksocka.

Alla förpackningar innehåller olika antal strumpor. Vissa är 3-pack, andra 5-pack och även 10-pack finns att välja på.

Tycker ni om detta inlägg om strumpor så kanske ni även gillar våra andra inlägg som vi lagt upp på Ullaredblogg.se. Och får ni inte nog av oss kan ni alltid följa oss i Sociala Medier. Gå till Instagram och följ Ullaredbloggen där!

Vad vill ni se mer utav här på bloggen? Tveka inte att kommentera, så kanske det blir just din önska som slår in i form av ett inlägg med bilder.

Ni kan också kontakta oss via Facebook eller Instagram för frågor och funderingar. Vi försöker svara så snabbt och gott det bara går.

One comment

  1. Vill se böcker, Lego, plusplus, pyssel, spel/pussel (barn), playmobil helt enkelt ”bildbomb” från barn leksaksavdelningen 😍.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *