Damkläder

Gekås Ullared har länge varit bra på damkläder. Denna avdelning går mycket bra och här hittar ni det mesta. Vi ska berätta mer i detta inlägg.

Är du ute efter nya damkläder kan vi rekommendera ett besök på Gekås Ullared. Här finns ett stort utbud av damkläder i alla storlekar. Underkläder, strumpor, byxor, tröjor och jackor är bara lite av allt som ni kommer att hitta.

Damkläder från Pernilla Wahlgren på Gekås Ullared

Pernilla Wahlgren har sedan en tid tillbaka sin kollektion på Gekås Ullared. Faktum är att hennes kollektion hittas endast här och ingen annanstans i Sverige eller världen för den delen. Och man kan väl säga att det sålt på bra. Mycket bra. Det har varit en stor succé helt enkelt.

Gekås Ullared gör stora pengar på Pernilla Wahlgren och hennes kläder. Det är kul.

Följ Ullared Blogg på Instagram

Vi som arbetar med denna blogg skulle bli så glada om ni skulle vilja börja följa oss på Instagram också. Där lägger vi bland annat upp bilder från Pernilla Wahlgren och hennes kollektion, men också annat när det kommer till damkläder från Gekås Ullared.

Något annat som vi brukar köra på våra sociala kanaler är tävlingar. Tävlingar där du har chansen att vinna presentkort till Gekås Ullared. Men du har också möjlighet att kommentera och önska bilder eller kontakta oss via meddelande om du undrar över någonting. Vi svarar alltid så gott det går och i mån av tid.