Herrkläder

På Gekås Ullared finns det mycket herrkläder att kolla in. Byxor, strumpor, tröjor och kalsonger är bara lite av det som finns i utbudet för denna avdelning som är väldigt stor.

Gekås Ullared har en bra avdelning för herrkläder och här hittar man det mesta. Är man noggrann så kan man göra en del fynd. Exempelvis har Gekås Ullared väldigt bra pris när det kommer till kalsonger från Björn Borg.

Herrkläder från Björn Borg på Gekås Ullared

Björn Borg är ett mycket känt klädesmärke och hittas om ni besöker Gekås Ullared. Det är framförallt kalsonger som Björn Borg säljer med stor framgång. Det brukar förknippas med lite dyrare kalsonger än många andra, men på Gekås är det billigt. Du brukar kunna få 3-pack för 199 kronor. Ett kanonbra pris om ni frågar oss.

Gekås Ullared strumpor

Utbudet på strumpor hos Gekås Ullared är stort. Här finns mycket att välja mellan. Framförallt är det vita och svarta strumpor som är populära här, som hos vilken annan butik som helst egentligen. Här finns både vanliga och lite längre strumpor, men också ankelstrumor.

Det går att både köpa några strumpor, men det finns också storpack för dig som vill köpa på dig lite. Det brukar också gå att hitta till ganska bra priser.

Tröjor och byxor

Förutom det vi redan har nämnt så kan vi också passa på att skriva att det finns tröjor och byxor på Gekås Ullared. När det kommer till byxor är det både jeans och mjukisbyxor. Tröjor finns det också bra alternativ för. Exempelvis hittar ni tröjor från Gant och Puma.

När det gäller byxor så erbjuder man alternativ från bland annat Adidas. Ett bra märke när det gäller mjukisbyxor.

Följ oss på Instagram

Vi hoppas att ni inte har missat det. Men för er som inte redan vet om det så finns vi även på Instagram. Där publicerar vi massvis av bilder från Gekås Ullared. Herrkläder, leksaker, inredning, livsmedel och massa annat skoj. Så gå gärna in där och följ oss.