Leksaker

Du som besöker Gekås Ullared kommer hitta massvis av leksaker till bra priser. Här finns det mesta inom denna kategori, oavsett om det är leksaker till en killa eller tjej du letar efter. Låt oss nu berätta mer om denna avdelning.

Vanligtvis är leksaker dyrt, men hos Gekås Ullared går det att göra många bra fynd på denna avdelning. Billigt är bara förnamnet, åtminstone om man jämför priser med klassiska leksaksbutiker.

Här hittar ni bland annat:

Lego Ullared

Överlag så är Gekås Ullared väldigt bra på att erbjuda mycket inom lego och samtidigt till bra priser. Det är både lego för dom minsta, men även till vuxna och lite mer avancerade paket.

Är du intresserad av att köpa lego på Gekås Ullared kan du själv välja mellan att köpa vanligt lego som du kan bygga ihop vad som helst. Du kan också köpa ett paket där innehållet ska bygga efter en ritning och till slut bli någonting. Exempelvis en bil.

Gekås Ullared dockor

Det finns bra alternativ för er som vill köpa dockor på Gekås Ullared. Känslan är också att dessa dockor säljs till väldigt bra priser. Det kan ni och bör ni kolla upp innan ni går till kassan. För även fast du är på Gekås och handlar så kan det finnas bättre priser någon annanstans.

Här finns både dockor så som Pippi Långstrump, men också bebis-dockor. Så det finns lite olika att välja mellan.

Leksakskök Gekås blogg

Vi på Gekås Blogg vill också visa upp vad som finns när det kommer till leksakskök. Och visst finns det saker inom denna kategori. Vi har tyvärr inga bilder på leksakskök i detta nu, men det kommer framöver. Men här nedan kan ni se lite passande tillbehör till leksaksköket.

Följ oss i sociala medier

Får du inte nog av bilder från Gekås Ullared? Då ska du börja följa oss på Instagram. Där försöker vi uppdatera så ofta som det bara går. Målet är att publicera nya bilder dagligen där.