Säsong

Året runt ändrar Gekås Ullared sitt utbud som är anpassad efter aktuell säsong. Det kan vara allt från grillar under sommaren till julpynt under vintern. När det ena åker ut, kommer det andra in.

Någonting som är fantastiskt med Gekås Ullared är att det alltid är något nytt i utbudet när man besöker varuhuset. Det beror på att man anpassar vissa delar av utbudet efter aktuell säsong. Det innebär att det kan vara stor skillnad på att besöka Gekås under sommaren och vintern.

Jul på Gekås Ullared

Julsaker är någonting som brukar vara väldigt populärt hos Gekås Ullared. Utbudet kring detta brukar vara fantastiskt bra. Här finns ljus, belysning, inslagningspapper, tomtar och mycket mer.

När kommer julen till Gekås?
– Redan i september kommer julsakerna till Gekås Ullared. Men det är någonting som givetvis kan variera från år till år.

Påsk på Gekås Ullared

Påsk är en högtid som Gekås Ullared också bjuder på ett utbud till. Framförallt kan du köpa många olika sorters påskgodis och påskägg. Då påsken är i april kan du köpa påskpynt och liknande i början på året hos Gekås Ullared.

Gekås Ullared Halloween

Att klä ut sig under Halloween är någonting som många tycker är roligt. Både vuxna och barn faktiskt. Under denna högtid brukar Gekås Ullared erbjuda ett bra utbud när det kommer till dräkter, tillbehör för målning och annat pynt som passar in under denna tid.

Sommar säsong på Gekås Ullared

När sommaren närmar sig händer det mycket hos Gekås Ullared. Det är mycket nytt i utbudet som då kommer fram. Men det är någonting som faller sig naturligt när fler människor är ute och man vill ha det ena och det andra.

  • Kläder
  • Utemöbler
  • Grillar
  • Trädgård
  • Leksaker

Om ni vill se fler bilder från alla olika säsonger hos Gekås Ullared så kan ni följa Ullaredbloggen på Instagram där nya bilder publiceras dagligen.