Ullared Shopping

I årtionde har folk sökt sig till Gekås Ullared för shopping i det gigantiska varuhuset och faktum är att intresset bara blivit större och större.

Så sent som 2015 hade Ullared 4,8 miljoner besökare och sålde samma år varor för 5,2 miljarder kronor.

1963 bildades företaget av Göran Karlsson och mycket har hänt sedan dess. Framförallt så har varuhuset växt och stort har blivit större. Numera känns det nämligen som en byggnation pågår hela tiden, vilket är fantastiskt för den som älskar Ullared och shopping.

Ullared blogg Gekås

Gekås Ullared sortiment

Den som besöker Gekås Ullared väntas kunna hitta mer eller mindre vad som helst. Mycket riktigt så är det så, med en del undantag givetvis.

  • Artiklar till hemmet
  • Hygienartiklar
  • Kläder
  • Hemelektronik
  • Sport & Fritid
  • Utemöbler
  • Mat, dricka & godis

Gekås Ullared Öppettider

Öppettiderna hos Gekås Ullared varierar en del. Främst handlar det om vilken period du åker. Till exempel är öppettiderna längre i slutet på året när det är som mest folk i varuhuset.

Se alla öppettider på Gekås Ullared

Gekås Ullared Nyheter

Varje år släpps många intressanta nyheter om Gekås Ullared där man kan läsa om deras byggprojekt, försäljningsrekord och mycket mera.

Vi på Ullared Blogg håller givetvis koll på detta och när det hittar något som är värt att uppmärksamma – så skriver vi om det.

Vi har till och med en egen tagg för Gekås Ullared nyheter så att du som besökare enkelt ska kunna läsa om det senaste som händer kring varuhuset.

Priser på Gekås Ullared

Anledningen till att många åker många mil till Gekås Ullared är till stor anledning att man har fantastiska priser på mängder av produkter och faktum är att man på vissa produkter kan tjäna en hel del pengar.

Men besöker man varuhuset ska man inte räkna med att allting är billigare än vad det är på andra ställen. Men det går att hitta riktigt bra fynd, den saken är säker.

Hur mycket tjänar man på att åka till Ullared?

Det här är en fråga som nog många ställer sig och hur mycket pengar man kan tjäna på att åka till Gekås Ullared beror på flera faktorer.

  • Hur mycket du tänkt köpa
  • Vad du köper
  • Hur långt du har att åka till varuhuset

Åker du till Gekås Ullared och inte tänkt köpa speciellt mycket ska du inte räkna med att du sparar in några större summor. Men köper du på dig mycket av billiga produkter finns det såklart mycket pengar att spara in.

Exempelvis kan du spara in några kronor per artikel som är till badrummet och godisskåpet. Medan du som handlar kläder, leksaker, böcker, hemelektronik och så vidare kan spara in mellan 40-100 kronor per produkt. Även mer i vissa fall. Det är väldigt olika.

Hur långt du har till varuhuset och hur många ni är som delar på kostnaden för att ta er till varuhuset spelar givetvis också in i bilden. Därför är det smart om du har en eller två vänner att åka med – så kan ni dela på alla resekostnader om ni till exempel tar bilen.

202 comments

Kommentarer inaktiverade.