Gekås kö

Gekås Ullared är ett populärt besöksmål och därför bildas det ibland kö utanför varuhuset. I det här inlägget ska vi berätta mer om Gekås kö och hur du som besökare kan påveras. Viktigt att tänka på är vilken dag man bestämmer sig för att åka.

Gekås Ullared kö idag:

Att åka och shoppa på Gekås Ullared är mycket roligt och en upplevelse på samma gång. Men ibland får man räkna med kö in till varuhuset. Därför ska man ta en extra fundering på vilken dag man åker, så man slipper Gekås kö i så stor utsträckning som möjligt.

Det är mest folk på Gekås Ullared under helger och röda dagar. Så vill ni åka när det är färre besökare bör ni välja en annan dag om det är möjligt.

Mer folk vid löning

Att åka till Gekås Ullared strax efter att du och alla andra fått in pengar på kontot i form av lön kan vara ett mindre bra beslut. Det är nämligen fler som väljer att åka och shoppa i varuhuset då. Inte minst första helgen efter lön. Så ha med det i beräkningarna när ni åker till varuhuset.

Tänk på att du inte är ensam

När du är inne i varuhuset får du tänka på att du inte är ensam. Tänk på hur du går runt i butiken, att visa respekt till andra besökare och hur du ställer din vagn. Ett tips är att alltid ställa vagnen så att andra besökare enkelt kommer fram och förbi – detta gäller oavsett om du har ställt ifrån dig vagnen eller går runt med den.

Instagram lägger vi ibland ut bilder på aktuella köer in till varuhuset.

Vill ni se fler inlägg om och från Gekås Ullared så innehåller denna blogg massvis av denna vara. Här visar vi bland annat upp mängder av bilder på det stora utbudet som varuhuset har att erbjuda. Så spana gärna in detta redan nu. Klicka på länken här nedanför så kommer ni till alla våra andra inlägg som vi har att erbjuda!