Gekås kö

Gekås Ullared är ett populärt besöksmål och därför bildas det ibland kö utanför varuhuset. I det här inlägget ska vi berätta mer om Gekås kö och hur du som besökare kan påveras. Viktigt att tänka på är vilken dag man bestämmer sig för att åka.

Att åka och shoppa på Gekås Ullared är mycket roligt och en upplevelse på samma gång. Men ibland får man räkna med kö in till varuhuset. Därför ska man ta en extra fundering på vilken dag man åker, så man slipper Gekås kö i så stor utsträckning som möjligt.

Det är mest folk på Gekås Ullared under helger och röda dagar. Så vill ni åka när det är färre besökare bör ni välja en annan dag om det är möjligt.

Max 500 personer på Gekås Ullared

Från och med 6 mars 2021 får Gekås Ullared endast ta in 500 personer per entré och utgång. Då valde Gekås Ullared att dela upp varuhuset i två delar så man totalt kan ta in 1.000 personer åt gången. Det innebär att du måste gå in och ut två gånger om du vill upptäcka hela det utbud som finns på Gekås.

Med tanke på att antalet besök är begränsat till 500 personer per del åt gången skapas det lätt köer utanför varuhuset. Tänk därför extra noga över när du åker.

Instagram lägger vi ibland ut bilder på aktuella köer in till varuhuset.

Vill ni se fler inlägg om och från Gekås Ullared så innehåller denna blogg massvis av denna vara. Här visar vi bland annat upp mängder av bilder på det stora utbudet som varuhuset har att erbjuda. Så spana gärna in detta redan nu. Klicka på länken här nedanför så kommer ni till alla våra andra inlägg som vi har att erbjuda!