Sport & fritid

Gekås Ullared har en ny fräsch avdelning när det kommer till sport & fritid. Här hittar du det mesta som får dig att komma ut och röra på dig. Låt oss presentera utbudet på denna avdelning lite närmare.

När det gäller sport och fritid finns det massa att upptäcka när ni går in hos Gekås Ullared. Här hittar ni saker för sporter som fotboll, tennis, padel, innebandy och badminton. Men ni kan också hitta träningskläder, träningsredskap och annat som ni kan ha nytta av om ni exempelvis tycker om att vara ute i naturen.

Padelrack Ullared

Padel har snabbt vuxit här i Sverige och numera är hallarna fullbokade. Sporten bara växer och alla pratar om padel. På Gekås finns det mesta när det kommer till denna sport. Padelrack, bollar, väskor och annat som kan vara bra när du spelar padel.

Gekås Ullared tennisrack

På Gekås Ullared finns tennisrack och bollar att köpa. Priserna varierar, men det beror givetvis på vilken kvalité du är ute efter. Du kan hitta ett rack för cirka hundringen och uppåt. Så här finns det verkligen något för alla. Även tennisbollar finns som sagt. Dessa köps i bland annat små rör.

Gekås Ullared innebandy

Innebandy är en sport som man spelar inomhus och är mycket populär under vintertid. En del spelar i lag, andra spelar ihop med kompisgänget. När det kommer till denna sport så kan ni på Gekås Ullared köpa innebandyklubbor.

Uppdatera din utrustning för innebandy när du besöker Gekås Ullared. Här hittar ni det mesta när det kommer till denna inomhussport som ofta utövas under vintern.

Det finns också annat att köpa när det gäller innebandy. Mål, bollar och extra blad exempelvis. Så spelar du innebandy och vill uppdatera din utrustning kan du åka till Ullared och göra det.

Fotboll på Gekås Ullared sport & fritid

Fotboll är en av de största och populäraste sporterna i Sverige och givetvis erbjuder Gekås Ullared ett utbud på detta. Här kan du hitta fotbollar, fotbollsmål, fotbollströjor och en hel del annat skoj.

Fler inlägg från sport & fritid

Vill ni ser fler bilder från denna avdelning kan ni börja följa oss på Instagram. Där lägger vi upp nya bilder varje dag. Kommentera att ni vill se fler bilder från just din sport så ska vi ta åt oss av det önskemålet.