Badminton – rack & bollar hos Gekås Ullared

Hos Gekås Ullared hittar vi det mesta som kan vara till användning för dig som spelar badminton. Här finns både rack och bollar bland annat.

Träning är bra för kroppen och om man hittar en träning som man tycker är rolig är det också lättare att utföra den. Badminton exempelvis. Här kan man både röra på sig och tävla – på samma gång.

Har du ingen utrustning för detta sedan tidigare kan du köpa det när du är på Gekås Ullared. Både badmintonrack och badmintonboll finns i varuhuset. Även väska om du vill skydda ditt rack.

LÄS OCKSÅ: Blogginlägg om Padel på Gekås

Som ni ser här ovan så behöver ett rack inte vara speciellt dyrt. Runt hundralappen. Du kan även hitta billigare varianter och lite dyrare. Allt hänger på vilken nivå du är på och hur bra rack du vill ha.

Fodral till ditt badmintonrack

Om du vill skydda ditt rack så kan du köpa ett fodral. 20 kronor kostar detta.

Någonting annat som kan vara bra att ha när man spelar är bollar. Badmintonbollar. Vi ska nu visa upp två olika förslag till er som är intresserade av att köpa detta.

Allt med badminton hittar ni på Sport & Fritid som även bjuder på artiklar för många andra sporter. Exempelvis innebandy, fotboll, basket och pingis.

Följ oss på Facebook!

Tycker ni om Ullaredblogg.se? Då tycker vi att ni ska stötta oss genom att GILLA oss på Facebook. Gå till Ullaredbloggen och gilla sidan. Det skulle vi bli väldigt glada över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.