Bordtennis – spela & träna hemma

Bordtennis är en sport och aktivitet som både är rolig och svår på samma gång. Men med träning blir man bättre. Köper du ett eget bord, rack och bollar – då kommer du kunna träna!

På Gekås Ullared finns allt du behöver.

Bordtennisbord

Vi börjar med bordtennisbord. Utan ett sådan kan du inte spela. Här kommer vi visa upp två varianter. Det ana kostar 699 kr, medan den billigare varianten går på 199 kr.

Rack för bordtennis

Det är inte alla som har ett bordtennisrack liggandes hemma. Är du en av de som inte har, då kan du köpa ditt rack hos Gekås Ullared. Här har man rack från 129 kr och upp till 299 kr. Rack från populära Stiga.

Vill du skydda ditt rack. Då kan ni köpa ett fodral till ert bordtennisrack. Rekommenderas! Där finns även plats för bordtennisbollar och att ha allt på samma ställa är ju rätt så smidigt.

Sist vill vi visa upp bordtennisbollar som ni köper på Gekås Ullared. Här kommer bilder på två olika alternativ.

Så är du intresserad av att spela bordtennis hemma vill vi rekommendera Gekås Ullared som ett kommande besöksmål. Från 429:- och uppåt får ni allt som behövs. Bord, rack, fodral och bollar.

Vill ni läsa våra andra blogginlägg? Då skulle vi bli väldigt glada. Gå till Ullaredblogg.se där alla andra inlägg ligger.

Ni kan också följa gå in på Facebook & stötta oss genom att gilla vår sida där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.