Nya butiken vid Gekås öppnas nästa år

Nästa år öppnas portarna upp för Systembolaget vid Gekås Ullared. Det blir i samma lokaler som NetOnNet hade, men hela den ytan kommer man inte ta över.

Nästa inlägg – klicka här

Systembolaget kommer till Ullared nästa år. I april slår man upp portarna vid Gekås Ullared och NetOnNet gamla lokaler. Man valde detta ställe för att inte komma allt för nära det gula varuhuset som förknippas med låga priser.

– Vi vill inte förknippa oss direkt med Gekås eftersom vi inte säljer lågpris, säger Karin Willebrand till Hallands Nyheter.

Hur bra det kommer gå för butiken är svårt att säga på förhand.

– Den är svårbedömd, mer svårbedömd än många andra av Systembolagets butiker. Jag tror att de som bor nära, som turistar och de som handlar livsmedel i närheten kommer att besöka den. Men jag tror inte att huvudparten av dem som handlar på Gekås kommer att handla i vår butik. Men låt oss se vad som händer.

Vad vi på Ullaredblogg.se tror om butiken?

Vi kan tänka oss att detta är någonting som kommer uppskattas väldigt mycket bland alla som sover över en dag eller längre på exempelvis campingen. Om man vill ha någon god alkohol till grillningen så kommer Systembolaget ligga bra till.

14 comments

Kommentarer inaktiverade.