Innebandy – en sport för alla

Innebandy är en rolig sport som alla kan utöva. Oavsett om du är kille eller tjej, ung eller gammal. På Gekås Ullared hittar vi allt som behövs för att kunna lira sporten.

Så vad finns i utbudet? Det är innebandyklubbor, klubblad, mål och bollar. Men låt oss på Ullaredblogg.se nu visa upp utbudet i bilder. För det vet vi att ni vill se.

Först ut är klubborna. Det finns många att välja mellan. Här är det olika längder och för runt hundralappen kan du hitta en klubba.

Behöver du ett nytt blad till ditt skaft så finns det att köpa på Gekås Ullared också. Här är ett svart blad.

Innebandyset för de yngre. Två klubbor och boll. Perfekt start.

När du har en klubbar behöver du innebandybollar för att kunna använda klubban. På Gekås Ullared har man ett 4-pack för 44,95 kronor. Bra pris, enligt oss.

Till sist då, när du har klubba och boll, kanske du vill ha ett mål att skjuta emot? På Gekås Ullared finns flera alternativ för detta. Stora och små mål.

Här är det stora innebandymålet. Passar perfekt ute på gården. “Street goal” från Stiga och kostar 579 kronor.

Mer till dig som spelar innebandy

Förutom det vi precis visat upp så finns det mycket mer till dig som spelar innebandy. Bland annat bekväma träningskläder och vattenflaskor till ditt vatten – som också är viktigt under träning.

I varuhuset finns också protein och kosttillskott som är bra att ta både innan och efter träning.

Börja spela bandy på skoj eller i lag

Innebandy är en sport du både kan spela på skoj eller i lag på en seriös nivå. Sporten brukar vara populär under vintertid och spelas då givetvis inomhus.

Så vill du börja spela? Sök upp ett lag i ditt område som du kan börja i.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *