Stiga erbjuder både Sport & fritidsprodukter

Stiga är ett välkänt märke när det kommer till sport och fritidsprodukter. På Gekås Ullared hittar ni många av deras produkter, men om man inte har möjlighet att köpa på plats i varuhuset går det bra att besöka deras webbplats och handla där.

Många tycker att Gekås Ullared borde ha en webbshop, men så kommer det inte att bli. Inte någonting som är aktuellt nu åtminstone. Men mycket av det som säljs på Gekås finns att hitta på nätet.

Bland annat är Stiga Sports ett mycket populärt varumärke som både finns i varuhuset, men som också går bra att handla ifrån via webben.

På deras hemsida hittar ni bland annat:

En mycket populär produkt från Stiga är detta hockeyspel som just nu kan bli ditt för 1.000 kronor. Stiga erbjuder en bra leveranstid – så du som köper detta från deras hemsida behöver inte vänta många dagar på att få hem det. En perfekt present till hela familjen.

Men utöver hockeyspelet finns mycket annat skoj på hemsidan. Nu när sommaren närmar sig finns det många valmöjligheter för dig som vill vara utomhus. Vi tänker framförallt på sparkcyklar. Det här är deras bästsäljare i denna kategori. Hoppfällbar för endast 780 kronor. Klicka HÄR för att komma till den. Fungerar som ett bra färdmedel till skolan eller bara för lek med kompisarna.

Vi rekommenderar er att besöka Stiga Sports och deras hemsida. Där hittar vi mycket för dig som vill aktivera dig och ha en roligare vardag.

Både sommar & vinter hos Stiga

På hemsidan hittar ni artiklar som kan användas under olika årstider eller året om. Förutom sparkcykel hittar vi exempelvis fotbollar som är perfekt på sommaren. Eller populära snowracer som är en klassiker på vintern. Det finns också artiklar som kan användas inomhus året runt. Då tänker vi bland annat på padelrack eller artiklar för dig som spelar innebandy.

Nästa inlägg på bloggen – klicka här

11 comments

Kommentarer inaktiverade.