Tips: Spara pengar när du åker till Gekås

Anledningen till att många åker till Gekås är för att spara in pengar. Men många kanske inte tänker på att det finns mycket att spara in på under resan till och från Gekås. Så därför ska vi nu publicera våra bästa tips!

  • Planering med mat & dryck

Mat och dryck är någonting som alltid går åt. Så även när man åker till Gekås. Se till att köpa med dig mat och dryck, så ni slipper köpa det på vägen där det oftast är lite dyrare. Vill man inte äta mat på vägen eller på Gekås, ta med någon egen mat hemifrån.

  • Tanka bilen där det är billigast

På sajten Bensinpriser.nu kan ni jämföra vart bensinen är billigast. Tanka där det är billigast. Eftersom det blir en lång resa för dom flesta så finns det en del att spara in här.

  • Jämför priserna på Gekås

Köper du något som är lite dyrare, exempelvis en köksmaskin, så ska du alltid jämföra priset. Det kan faktiskt vara billigare någon annanstans. På exempelvis Prisjakt kan ni jämföra priserna på mängder av produkter.

  • Är bussen ett alternativ?

Kanske passar en bussresa bättre för er? Ibland kan det till och med bli billigare, åtminstone om man åker ensam eller bara är två som åker.

Vi hoppas dessa tips hjälper er inför erat nästa Gekås-besök!

Vill du spara in pengar i vardagen kan vi tipsa er om ett inlägg som Börskollen publicerat. Där tar man upp flera bra tips om hur du kan spara pengar.