Bra pris på Philips OneBlade

Philips OneBlade är en produkt som ni både hittar vid ingången inne på Gekås Ullared och även vid avdelningen för skäggtrimmer.

I varuhuset får vi OneBlad från Philips för 229 kronor styck. Det är ett mycket bra pris om vi ska jämföra med många andra butiker. Faktum är att denna kostar 299 kronor på Elgiganten, Webbhallen och Clas Ohlsson.

Men det finns ett ställe, enligt prisjakt.se, som har ett bättre pris än Gekås Ullared. Det är Apotea som säljer denna för 199 kronor. Så vill ni köpa den för ett bättre pris än Gekås, då är det där ni ska köpa.

Många säger att Gekås Ullared inte är billigt. Men detta är bara ett av många exempel som faktiskt visar att Gekås Ullared har väldigt bra priser. Hela 70 kronor billigare än stora aktörer. Det är mycket pengar. Även procentuellt är det stor skillnad.

Billiga blad på Gekås Ullared

Även Apotea säljer extra blad till OneBlade. Men där kan man inte matcha Gekås Ullareds fantastiska pris. Frågan är om det är någon butik som kan det? Två blad för 199 kronor på Gekås Ullared. Fantastiskt pris. På Apotea får man två blad för 289 kronor. Alltså 90 kronor dyrare.

Så här blir Gekås Ullared en total vinnare om man köper både produkt + extra blad.

Vi finns för att hjälpa och jämföra

För oss är det mycket viktigt att jämföra och berätta sanningen. Detta är bara ett av många exempel. Slutsatsen av det hela är att ni kan köpa maskinen med blad som ingår, billigare på nätet. Då kan ni spara 30 kronor. Men ska ni ha blad till, så är nog Gekås Ullared det billigaste alternativet.