Ansiktsmask för ren och återfuktad hud

På Gekås Ullared hittar ni ett bra utbud om ni är ute efter en ansiktsmask. Här finns många alternativ. Perfekt nu när hösten och den torrare luften är här.

Vi på Ullaredblogg.se tänkte nu visa upp lite av det utbud som finns i varuhuset.

Vi börjar med ansiktsmask i tub. Lite dyrare än den vanliga varianten, men samtidigt mer innehåll. Också väldigt smidig att ta med om du ska iväg.

Vidare tänkte vi visa upp de alternativ som är billigare. Mycket billigare till och med. Men å andra sidan är det engångsbruk.

  • Melon
  • Sharks & Flamingo
  • Pomegranate
  • Avocado
  • Aloe Vera

Om ni inte tidigare testat en ansiktsmask är det perfekt att börja göra det med en billigare variant. Som ni själva kan se så kostar den billiga varianten inte mer än tio kronor. Billigt!

Men vet ni med er att ni inte vill ha så kan man alltid ge bort en ansiktsmask. Antingen till någon man tycker om eller som present till någon som fyller år. Ja, det är upp till er.

Mer ansiktsvård på Gekås Ullared

Förutom ansiktsmask har Gekås Ullared även en rad andra produkter för din hud. Till exempel har man ansiktsrengöring, krämer och andra produkter.

Så vill du ta hand om din hud på bästa sätt finns ett stort utbud att välja mellan när du besöker varuhuset.

Följ Ullaredbloggen på Instagram

Glöm inte bort att vi även finns på Instagram där vi varje vecka publicerar nya bilder på allt som finns i varuhuset. Det är allt från inredning, artiklar för hygien och mycket annat spännande!

Så gå in och följ oss där!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *