Fler ljusstakar från Gekås Ullared

Ett inlägg om ljusstakar på Ullared!

Att besöka Gekås Ullared efter sommaren är populärt och framförallt närmare julen. Anledningen till det? Julsaker och julklappar. Här finns nämligen massa bra för detta.

Vill man hitta mycket julpynt är Gekås Ullared ett perfekt besöksmål från september och fram till och med december.

Vi på Ullared Blogg har redan visat upp ljusstakar. Men det finns mer att visa upp. Så här kommer ytterligare bilder på det.

Som ni själva kan se så är det mycket fina och prisvärda ljusstakar som man hittar när man är på besök hos Gekås Ullared. Flera av alternativen får man för runt en hundring, men det finns också andra varianter som är lite dyrare.

Avslutar gör vi med ljusstaken “Bea” som vi nu visar upp i två olika färger. Snygg, enkelt och billig. Eller vad säger ni själva?

Mindre än 100 dagar kvar till julafton

Häromdagen var det bara 100 dagar kvar till julafton. Tiden går minst sagt fort. Så har man ännu inte börjat handla inför julen, får man passa på att göra det om man har vägarna förbi Gekås Ullared.

Framöver här kommer vi här inne på bloggen visa upp mer pynt och annat intressant inför julen. Ett och annat julklappstips också kanske?

Men ett bra tips till dess för att få så mycket inspiration som möjligt är att följa oss på Instagram där vi flera gånger i veckan lägger upp nya bilder på allt som varuhuset säljer. Där kan ni också vara med och diskutera med andra som följer oss och även vara med i tävlingar som vi anordnar med jämna mellanrum.

Vi vill också tipsa om tidigare inlägg som vi skrivit här inne på bloggen:

Stort tack till alla besökare som väljer att kika in här på bloggen! Det är för er vi finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.